0
0 0
0
Parerea vizitatorului Asociatia Sf. Vincentiu de Paul Revista Parohiei Localitatea Tg. Frumos Evenimente locale Istoricul Parohiei Activitati saptamanele Pagina de start Evenimente în viața Parohiei Târgu Frumos

Iesire in aer liber

Duminica, 18 septembrie, ne-am adunat cu mic cu mare pentru a face o iesire, la iarba verde, cu familiile din parohia noastra. Am avut norocul sa prindem o zi superba, caci vremea tinea cu noi.

Ne-am îndreptat, astfel, spre padurea Farcasenilor si, de-a lungul zilei, numarul familiilor prezente se marea tot mai mult, spre bucuria tuturor. Au fost niste momente în care cei prezenti am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa observam ca fiecare si-a lasat grijile acasa, si s-a echipat sa vina la padure doar pentru a se relaxa si a petrece mai mult timp cu alti credinciosi din parohie, pe care, poate, nu au putut sa-i cunoasca foarte bine pâna atunci. Am avut ocazia sa jucam volei, fotbal, remi si sa cântam la chitara, atât cu cei mici dar si cu cei mai mari decât noi. Domnul dascal a întretinut si el atmosfera cântând diferite cântece la chitara, care au facut ca iesirea sa fie si mai speciala.

Dupa ce am hoinarit prin padure, ne-am "înfruptat" cu gratar si ne-am relaxat prin jocuri si povesti, am pornit spre casa, multumiti ca am avut ocazia sa facem o asemenea iesire. Pentru toate acestea, îi multumim preotului paroh si Asociatiei vincentienilor, care au organizat cu grija aceasta iesire. Nu în ultimul rând, îi multumim Domnului pentru dragostea sa nesfârsita fata de noi, care s-a manifestat de data aceasta prin excursia pe care am facut-o.

Laudat sa fie Isus!

Dămătăr Felicia

0 0
Copyright 2005-2016 - Parohia Romano-Catolică Tg. Frumos