0
0 0
0
Parerea vizitatorului Asociatia Sf. Vincentiu de Paul Revista Parohiei Localitatea Tg. Frumos Evenimente locale Istoricul Parohiei Activitati saptamanele Pagina de start Evenimente în viața Parohiei Târgu Frumos

Prima Sfanta Impartasanie

In parohia "Sf. Anton de Padova" din Targu Frumos, un grup de 4 copii l-au primit pentru prima data pe Isus Cristos in Prima Sfanta Impartasanie.

Copii au inceput pregatirea la Prima sfânta Împartasanie inca din timp, scopul principal si totodata imediat al acestei pregatiri a fost însusirea cunostintelor de baza ale învataturii crestine cu privire la adevarurile de credinta. Exista si un scop îndepartat al acestui eveniment, care se poate împlini în timp, si anume maturizarea credintei primite la Botez. Ziua mult-asteptata a întîlnirii cu Cristos Euharisticul a sosit, iar copiii au dovedit ca s-au pregatit temeinic.

Ei au participat activ la sarbatoarea lor (care a fost de fapt a întregii comunitati) prin raspunsurile oferite parintelui paroh in timpul predicii. Bucuria copiilor s-a reflectat si în voiosia cu care au cântat de-a lungul întregii celebrari liturgice.

Imagini din aceasta zi puteți vedea în [ albumul foto ]

Petruț Anton

0 0
Copyright 2005-2016 - Parohia Romano-Catolică Tg. Frumos