0
0 0
0
Parerea vizitatorului Asociatia Sf. Vincentiu de Paul Revista Parohiei Localitatea Tg. Frumos Evenimente locale Istoricul Parohiei Activitati saptamanele Pagina de start Evenimente în viața Parohiei Târgu Frumos

Excursie Slanic Moldova

In Parohia "Sf. Anton de Padova" din Targu Frumos, un grup format din 41 de tineri si copii s-a bucurat in perioada 22-24 octombrie 2010 de o iesire in statiunea Slanic Moldova.

Excursia a fost un cadou oferit de parintele paroh Fabian Dobos celor 21 de copii care in ziua de 3 octombrie 2010 au primit sacramentul Sfantului Mir.

Pentru copii, excursia a fost un mijloc deosebit de comunicare si cunoastere, mijloc prin care s-au desfasurat mai multe activitati recreative intre cei mai mici si cei mai mari, momente de distractie si dans. Grupul impreuna cu parintele paroh Fabian a vizitat statiunea, monumentele si cele mai importante puncte de atractie turistica: Izvoarelor Minerale ce impresioneaza atat prin peisajele deosebite cat si prin calitatile terapeutice, Biserica Catolica care impresioneaza prin arhitectura avangardista si Parcul din Slanic Moldova, o oaza de liniste si relaxare in mijlocul naturii.

Duminica, in ultima zi a excursiei, grupul a participat alaturi de comunitatea catolica din localitate la o slujba solemna, prezidata de parintele paroh din Slanic Moldova si parintele Fabian Dobos, indrumatorul spiritual al grupului. Au fost trei zile de neuitat, trei zile in care s-au consolidat vechile prietenii si s-au legat altele noi.

Imagini din aceste zile puteți vedea în [ albumul foto ]

Marius Maximilian Bitiuscă

0 0
Copyright 2005-2016 - Parohia Romano-Catolică Tg. Frumos