0
0 0
0
Parerea vizitatorului Asociatia Sf. Vincentiu de Paul Revista Parohiei Localitatea Tg. Frumos Evenimente locale Istoricul Parohiei Activitati saptamanele Pagina de start Evenimente în viața Parohiei Târgu Frumos

29 ianuarie 2006: Vizita episcopului auxiliar Aurel Percă

Duminică, 29 ianuarie, comunitatea parohială din Târgu Frumos a fost în sărbătoare. A fost o sărbătoare provocată de vizita surpriză făcută de episcopul auxiliar Aurel Percă. Preasfințitul Aurel a dorit să fie în mijlocul credincioșilor și într-o parohie mică, ca a noastră, și chiar dacă a fost o zi geroasă și frig în biserică, numărul credincioșilor prezenți la Sfânta Liturghie duminicală, de la ora 10.00, a fost mare, lucru ce a bucurat inima Preasfințitului. După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Aurel a fost înconjurat de tineri, cu care s-a întreținut câteva momente.

A fost vizită scurtă, dar în care, cu prezența sa, Preasfințitul a încurajat mica comunitate să-și mărturisi credința cu bucurie și să se bucure de noua Biserică undă să-l întâlnească și să-l găsească pe Dumnezeu, căruia să-i urmeze Cuvântul.

0 0
Copyright 2005-2016 - Parohia Romano-Catolică Tg. Frumos