0
0 0
0
Parerea vizitatorului Asociatia Sf. Vincentiu de Paul Revista Parohiei Localitatea Tg. Frumos Evenimente locale Istoricul Parohiei Activitati saptamanele Pagina de start  Părerea vizitatorului

Vă mulțumim că vizitați situl nostru. Dacă aveți sugestii sau vreți să vă exprimați părerea despre site o puteți face folosind formularul din josul paginii.[ »»» ]

Norocea Loredana Elena, Tg. Frumos - 26 decembrie 2006
Vă salut pe toți cei din Tg. Frumos și vă doresc sărbători fericite și un an nou plin de bucurii dar în special pe părinții mei pe care îi iubesc foarte mult.

Pr. Iulian Faraoanu, Roma - 23 decembrie 2006
Un Crăciun binecuvântat tuturor. Pacea, lumina și viața aduse de Pruncul Isus să fie mereu în sufletul nostru!

Pr. Gilbert Sebastian Iavorschi, Brezoi, Valcea - 23 septembrie 2006
Navigând pe net am găsit acest sit. Felicitări tuturor care colaborează la realizarea lui.

Norocea Andreea Raluca, Tg. Frumos - 21 septembrie 2006
A început școala!!! Vă rog să mă amintiți în rugăciunile dumneavoastră... se apropie bacalaureatul!!! Mult succes tuturor!!!

Petria Pavel, Milano (IT) - 6 august 2006
Mă bucur foarte mult pentru ceea ce am văzut în site! Și vă doresc multă baftă în continuare și să vă ajute Dumnezeu pe mai departe. Îi salut pe toți cei ce mă cunosc și pe toți din parohie. Să ne auzim numai de bine! Aveți grijă de voi.

Silviu Olaru, Moinești - 2 august 2006
Trebuie să recunosc faptul că, în comparație cu alte site-uri, al vostru e foarte reușit, din multe puncte de vedere. Felicitările mele pr. Iulian și colaboratorilor!

Carmen, Tg. Frumos - 16 iulie 2006
Într-adevăr, o inițiativă demnă de laudă. Să vadă toată lumea că și în orașul nostru există oameni valoroși. Este cel mai complet site despre orașul nostru, în care oamenii, indiferent de apartenența religioasă, cred în unul Dumnezeu, și prin credință devin uniți și puternici. Felicitări!

Andreea-Raluca Norocea, Tg. Frumos - 30 iunie 2006
Lăudat să fie Isus și Maria! Vă doresc o vară plină de realizări și mult succes în continuare! Har și bucurie!

Ana Caraș, Ierusalim - 5 iunie 2006
Mă bucur tare mult că avem un site. Vă voi vizita permanent. Mi-e dor de orașul în care m-am născut. Baftă... și numai succese vă doresc... Felicitări părintelui paroh Iulian și întregii echipe.

Paula Frăsineanu, Giurgiu - 7 mai 2006
Felicitări pentru tot ce faceți și mulțumesc lui Dumnezeu că existați. Rog pe părintele paroh să se roage pentru reușită la examene. Succes pe mai departe și mulțumesc!

Pr. Iulian Faraoanu, Roma, Italia - 16 aprilie 2006
Cristos a înviat! Păstorului comunității și tuturor membrilor parohiei! Lumina Învierii să fie izvorul mărturiei și călăuza către mântuire.

Alina Rotaru, Podu Iloaiei - 7 aprilie 2006
Mi-a făcut o mare plăcere să descopăr acest site și îmi pare foarte rău că nu am știut despre el mai demult. Vă felicit pentru această inițiativă deosebită.

Petru, Gherăești, Neamț - 1 aprilie 2006
Un sit într-adevăr frumos. Bravo tuturor celor care se ocupă de realizarea lui și mult succes în continuare. Este o onoare pentru o comunitate catolică precum cea din Tg. Frumos să aibă un asemenea sit. Cinste vouă!

Pr. Marcel Medveș, Iași - 17 ianuarie 2006
La Mulți Ani pentru 2006. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

Pr. paroh Iulian-Eugen Kropp, Tg. Frumos - 25 decembrie 2005
CRĂCIUN BINECUVÂNTAT! Mulțumind pentru urările transmise, vă doresc tuturor binecuvântarea Pruncului, cu tot binele, pacea și bucuria Crăciului.

Marius Maximilian Bitiușcă, Tg. Frumos - 25 decembrie 2005
Crăciunul e credință, Crăciunul e speranță, Crăciunul e puterea de a dărui și de a primi dragoste. Sărbători fericite, binecuvântate de pruncușorul Isus, alături de cei dragi!!!

pr. Iulian Faraoanu, Roma (Italia) - 23 decembrie 2005
Atmosfera plină de lumină și bucurie a Nașterii Domnului să stăpânească inimile tuturor creștinilor din Tg. Frumos. Vă doresc un Crăciun binecuvântat și un An Nou cu belșug de roade spirituale.

pr. Iulian Faraoanu, Italia - 17 noiembrie 2005
Un salut călduros și un gând frumos pentru părintele paroh și pentru toți credincioșii parohiei. Vă port în suflet și vă doresc să fiți creștini după inima lui Dumnezeu. Succes tuturor și Domnul să vă binecuvânteze.

Zăpodeanu Paul, Barcelona (Spania) - 15 octombrie 2005
Îmi pare rău pentru plecarea părintelui Iulian Faraoanu, dar sigur părintele Iulian Mihai va duce în continuare activitățile începute de parohul precedent. Dumnezeu să binecuvânteze toți laicii din Parohia "Sfântul Anton" din Târgu-Frumos, atât pe cei de acasă, cât și pe cei plecați din "țara grădinii Macii Domnului"!

Pr. Cristea Christian, Tg. Frumos - 23 august 2005
De ce când un drum se înfiripă spre dragostea unită a lui Cristos începe suișul sau drumul se oprește? Poate pentru că între unire și dragoste liantul este suferința? "Îndrăzniți, eu am biruit lumea". Să dea Domnul ca Biserica să fie UNA chiar dacă Vaticanul e departe de Tg. Frumos. Rugăciunile ne fac uniți.

Eusebio, Iași - 21 august 2005
Să de-a Dumnezeu să fie Biserica plină de creștini și să iubească cu aceeași iubire pe care o primesc de la Dumnezeu. Dumnezeu să fie cu noi!

Mada, Tg. Frumos - 16 august 2005
O părere de rău față de plecarea din parohie a pr. paroh, însoțită de mesajul: NU VĂ VOM UITA NICIODATĂ!

Pr. Ionel Pojum, București - 7 august 2005
Navigând pe net am găsit un site minunat. Felicitări tuturor care lucrează la el, în special dragului meu prieten, părintele Iulian.

Cătălin Giurgilă, Tg. Frumos - 4 august 2005
Salutare. Felicitări părintelui paroh pentru realizările din parohia noastră, pe plan pastoral și administrativ. Vă vom păstra în inima noastră ca pe un adevărat părinte și prieten. Success în continuare.

pr. Olariu Nicusor, Tg. Frumos - 4 august 2005
Felicitări pentru site și sper ca la 13 august să fie o adevărată sărbătoare. Dumnezeu să vă ajute!

Maria-Ramayana, Iași - 30 iulie 2005
Un drum în binecuvântarea Domnului, Sfinția Voastră! (Se pare că minunata "echipa" Micutzei Tereza de Lisieux de la Iași e chemată de Domnul să... convertească... Vaticanul... Măcar pe pr. Egidiu să-l mai îngăduie în mijlocul nostru!)... Cu toată tristețea firească unei despărțiri, dar și încrederea într-un rod bogat în Via Domnului sădită și îngrijită la Roma, binecuvantare Dumnezeului Celui Viu și Adevărat pentru toate, mai cu seamă pentru vrednicii slujitori pe care și-i alege! Amin.

Familia Zăpodeanu Petria, Tg. Frumos - 29 iulie 2005
Felicitări părintelui Iulian Faraoanu, și tuturor celor care s-au implicat în reconstruirea morală a Bisericii "Sfântul Anton" din Târgu Frumos. Vă mulțumim că ne-ați oferit ceea ce ne lipsea. Numai împreună vom reuși!!! Succes în continuare!

Fărcășel Francisc, Roman (NT) - 21 iulie 2005
Bravo, felicitări! Și noi suntem la început și știm că e foarte greu dar, mergem înainte. Roadele fac uitate eforturile. Succes! Vizitați-ne pe www.parohiaisusbunulpastor.cnet.ro.

Cosmina, Iași - 12 iunie 2005
Felicitări! Succes în continuare și o vară frumoasă!

Elena Tucan, Tg. Frumos - 12 iunie 2005
Doresc racordarea la gaz metan pe Str. George Coșbuc.
Mulțumim anticipat. Și nu uitati de telecablu.
Vă mulțumim pentru vizitarea sitului, dar noi nu ne ocupăm și de problemele pe care le-ați transmis. Pentru o rezolvare cât mai rapidă adresați-vă companiilor specializate din localitatea dv. Multă sănătate!

Ramona, Iași - 12 mai 2005
Mulțumiri părintelui paroh pentru tot ce a făcut pentru această comunitate. Dacă nu era el... Felicitări celor de la redacția "Crez etern": e un început bun! Felicitări celui care a realizat acest site.

Maria-Ramayana, Iași - 11 mai 2005
Calde felicitări și constantă susținere în rugăciune Ad Majorem Dei Gloriam!

M.M. - 8 mai 2005
Felicitări pentru realizarea acestei pagini. Mult succes pe mai departe și Dumnezeu să răsplătească munca colaboratorilor și a acelora care susțin acest sit.
Nu vă gândiți că Târgu e un "târg" ci gândiți-vă că e Frumos.
Mult succes!

Cuperman Mișu, kiryat Bialik (Israel) - 7 mai 2005
Îl felicit și eu pe părintele Iulian și îi urez să meargă pe urmele părintelui DARANGA care mulțumită lui am rămas în viață majoritatea evreilor din Tg. Frumos.

Pr. Valeriu Ciorba, Fărcășeni (com. Strunga, jud. Iași) - 28 aprilie 2005
Ți-n să-l felicit pe pr. Iulian și pe toți colaboratorii sfinției sale. Comunitatea din Târgu Frumos face din ce în ce lucruri cât mai frumoase. Sunt mândru că mă aflu lângă o asemenea comunitate. Multă sănătate și succese cât mai multe întregii comunități.

Gabriela, București - 11 aprilie 2005
Mă bucur că prin intermediul acestui site și alții pot vedea imagini dintr-un orășel de a cărui existență poate că nici nu se știa. Felicitări!

Lidia Mihai, Iași - 28 martie 2005
CRISTOS A ÎNVIAT!!! Un Paște fericit plin de lumină, speranță și iubire!!!
Mult succes în continuare!! Salutări pr. Iulian și celor din A.C.!!!

Marius Maximilian Bitiușcă, Tg. Frumos (IS) - 28 martie 2005
Felicitări în special părintelui paroh Iulian Faraoanu pentru inițiativa realizării acestui site, a revistei Crez etern cât și celorlalți implicați în realizarea lor. Este un prim pas foarte important pentru comunitatea noastră, și având și sprijinul nostru, al tinerilor din A.C., vom colabora mereu la actualizarea paginii.
Succes în continuare.

Alice, Iași - 28 martie 2005
Cristos a înviat!!!
Fie ca sfintele sărbători de Paști să vă aducă în suflet lumină, pace, iubire și speranță!!!

Marius, Buzău - 26 martie 2005
Felicitări realizatorilor acestui site și mult curaj.
Tg. Frumos e un oraș care are nevoie de cât mai multe situri de acest gen, cine știe poate că în viitor și alte asociații se gândesc să înființeze un site!
Felicitări!

Pr. Cristian Vacaru, Ierusalim - 16 martie 2005
Felicitări realizatorilor acestui sit și multe realizări în continuare. Mă simt și eu legat de Parohia Târgu Frumos, datorită experienței pastorale căpătate în această comunitate, pe când era paroh pr. Marcel Medveș.
Multă sănătate tuturor cititorilor!

Pr. kpl. Vasile Panä, heilig.geist-emsdetten - 15 martie 2005
Felicitäri Pärintelui Iulian pentru aceastä inițiativä. Mult curaj pe mai departe și sä actualizezi mereu pagina.
MULT SUCCES!

Marius-Claudiu Dumea, Tămășeni (NT) - 15 martie 2005
Salut și felicit în același timp pe pr. Iulian pentru inițiativa sa de a face cunoscută în Moldova, și nu numai, comunitatea și activitatea pastorală pe care o desfășoară în Parohia Târgul Frumos.
De asemenea, aș dori să fie cât mai multe parohii din dieceză care să aibă asemenea inițiative.
Mult succes în continuare!

Paul, Iași - 10 martie 2005
Felicitări pentru inițiativă. Biserica Sfântul Anton din Tg. Frumos este așa cum se pretinde și târgul în numele său... Succes pe mai departe. Vă vom urmări activitatea îndeaproape.

Silviu, Iași - 1 martie 2005
Felicitări părintelui paroh Iulian Faraoanu pentru inițiativa de a face un site parohial. Acest site este o apariție deosebită, mai ales că este singurul site care oferă așa multe detalii despre localitatea Târgu Frumos, despre istoricul ei și a credincioșilor catolici de aici.Nume, prenume:
Email
Localitate, județ, țară:
De unde ați auzit de sit?
Mesajul dv.:

NOTĂ: Mesajul dv. va fi publicat, doar dacă veți completa toate câmpurile.

0 0
Copyright 2005-2016 - Parohia Romano-Catolică Tg. Frumos